неділя, 02 грудня 2012 14:47

Перший подіум Підгрушної: Олена стала другою у спринті
10

Фото: ФОТО: Reuters

Українка Олена Підгрушна, яка стала другою у спринтерській гонці на етапі Кубка світу в Естерсунді, поскаржилася на погодні умови, а також розповіла, як їй вдалося з ними впоратися, передає "СЭ".

"Погодні умови сьогодні були не найкращі, - зауважила Підгрушна. - Найголовніше по такій погоді було зібратися з духом і вийти на старт як можна більш гарячою, скажімо так, щоб не замерзли руки або щось ще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біатлон. Олена Підгрушна завоювала "срібло" в спринті першого етапу КС

Тому до старту я намагалася бути постійно в русі і ні про що не думати: ні що робити в гонці, ні як, взагалі ні про що. Хоча після невдачі в індивідуальній гонці я хотіла реабілітуватися. Але сьогодні думка була одна - бігти дуже швидко від старту до фінішу."

Нагадаємо, для Підгрушної місце на подіумі стало першим в кар'єрі на етапах Кубка світу. Олена поступилася норвежці Торі Бергер, яка оформила переможний дубль, на 16,9 секунди. Трійку призерів замкнула росіянка Ольга Вілухіна. Усі призери пробігли по одному штрафному колу.

Зараз ви читаєте новину «Перший подіум Підгрушної: Олена стала другою у спринті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути