пʼятниця, 03 жовтня 2008 21:57

Перший матч новго сезону НХЛ пройде в Європі

У суботу в Празі стартує новий сезон "Національної хокейної ліги"! Перший матч чергового регулярного чемпіонату зіграють "Нью-Йорк Рейнджерс" та "Тампа Бей Лайтнінг". Те, що ліга візьме старт у Європі представники НХЛ пояснюють надзвичайним успіхом аналогічної події минулого року. Тоді перший матч нового сезону грали у Лондоні.

Окрім поєдинків у Празі цього вік-енду в шведському Стокгольмі регулярний сезон для себе у Старому світі відкриватимуть "Піттсбург Пінгвінс" і "Оттава Сенаторс". Втім, саме в Чехії відбудеться перше вкидання сезону! Трибуни "О2 Арени" в столиці Праги були практично заповненні ще під час тренувань "Рейнджерс" та "Тампи".

Щодо квитків, то їх уже не має у вільному продажу. Це стосується і стартового поєдинку сезону, і повторного матчу, який "Нью-Йорк" і "Тампа Бей" зіграють в неділю! Величезний глядацький інтерес до гри команд "НХЛ" - за словами комісара ліги Гері Бетмена - став головним аргументом на користь обрання Праги для старту сезону.

Грег Бетмен – комісар "Національної хокейної ліги": "Чехія – це країна, яку я назвав би справжнім хокейним ринком! Тутешній хокейний ринок дуже вибагливий. Місцеві вболівальники надзвичайно добре орієнтуються в грі. Вони її відчувають! Кращого місця для того, щоб привезти туди команди НХЛ просто не знайти. І ось ми у Чехії".

sportanalytic

Зараз ви читаєте новину «Перший матч новго сезону НХЛ пройде в Європі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути