неділя, 02 червня 2013 15:44

Перес переобраний президентом "Реала"

Перес переобраний президентом "Реала"
Інших кандидатур, окрім Переса, не було ФОТО: poslematcha.com

Флорентіно Перес залишиться президентом мадридського футбольного клубу "Реал" ще на один термін, повідомляється на офіційному сайті "Королівського клубу".

Вибори президента "Реала" проводитися не будуть, так як інших кандидатур, окрім Переса, немає. Термін повноважень президента "Реала" - чотири роки.

Перес, якому в березні виповнилося 66 років, вперше був обраний президентом "Реала" в 2000 році. У лютому 2006-го він залишив цю посаду, а в червні 2009-го знову здобув перемогу на виборах.

Перес також підтвердив, що Жозе Моурінью повернеться на посаду головного тренера лондонського "Челсі", повідомляє Sky Sports.

У суботу "вершкові" провели останній матч під керівництвом Моурінью, в якому здобули перемогу над "Осасуною" з рахунком 4:2. Португальський фахівець займав посаду головного тренера "Реала" з 2010 року.

На офіційному сайті англійської прем'єр-ліги в ніч на неділю з'явилася новина про повернення Моурінью в "Челсі", проте згодом це повідомлення було названо помилкою.

Зараз ви читаєте новину «Перес переобраний президентом "Реала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути