вівторок, 15 грудня 2009 17:55

Переможець Кубка УЄФА і Ліги Чемпіонів потрапив у ДТП

Переможець Кубка УЄФА і Ліги Чемпіонів потрапив у ДТП

Відомий у минулому російський футболіст, а нині член Ради Федерації Дмитро Аленічев публічно вибачився перед власницею автомобіля, в який він врізався 6 грудня в центрі Москви. За словами потерпілої, відразу після зіткнення екс-гравець "Спартака" погрожував, що вона пошкодує, якщо звернеться в міліцію. Проте після того, як інцидент потрапив у ЗМІ, сенатор заявив про готовність компенсувати нанесені її автомобілю у зв"язку з дорожньо-транспортною подією пошкодження, передає "Інтерфакс".

"Враховуючи, що сьогодні це стало темою дня, я хочу скористатися ЗМІ для того, щоб ще раз публічно вибачитися перед дівчиною за цей прикрий інцидент. І якщо у неї з"явилися якісь претензії, то готовий їх прийняти і компенсувати", - говориться в заяві Аленічева, поширеній у вівторок прес-службою ЦВК партії "Єдина Росія".

Відомий у минулому футболіст, який опинився в центрі уваги ЗМІ, також виклав свою версію подій.

"Дійсно, 6 грудня близько третьої години дня на Олімпійському проспекті в Москві я потрапив в ДТП. Машина, що їхала переді мною, різко загальмувала і відбулося легке зіткнення. Природно, і я, і дівчина-водій іншого автомобіля тут же вийшли з машин і уважно все оглянули. Виявилось, що у мене подряпина на бампері, а її авто, начебто, не постраждало, обійшлося без пошкоджень", - говоритьмя в заяві Аленічева.

За його словами, він "запитав про ДАІ, але у результаті вирішили нікого не викликати - коли немає претензій, люди роз"їжджаються; так і відбулося".

Відзначимо, що раніше повідомлялося, що потерпіла була вимушена звернутися в правоохоронні органи. Аленічеву відправили повістку, але до інспекції він так і не з"явився. Як передавав сайт Life News, Аленічев заявив, що "співробітники ДАІ можуть скільки завгодно посилати мені повістки, я все одно не приїду".

Тим часом покарання за втечу з місця ДТП згідно із законом загрожує винуватцеві позбавленням водійських прав до півтора років. Потерпіла же має право звернутися до суду, причому не тільки для відшкодування грошей за ремонт, але і для компенсації моральної шкоди.

За матеріалами Newsru

Зараз ви читаєте новину «Переможець Кубка УЄФА і Ліги Чемпіонів потрапив у ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути