Ексклюзиви
четвер, 03 грудня 2009 12:36

Андрій Шевченко потрапив в аварію (ФОТО+ВІДЕО)

Форвард київського "Динамо" Андрій Шевченко потрапив в невелику аварію на своєму автомобілі Porsche Panamera Turbo, вартість його складає більше 200 000 доларів.


ДТП відбулося в Києві на вулиці Мельникова біля "Телецентру". Porsche, яким керував Шевченко, зіткнувся з джипом Honda CRV, за кермом якого була жінка. За попередньою інформацією, Honda несподівано вискочила на смугу, по якій рухався Porsche, "підрізавши" автомобіль Шеви.

Джип належить Софії Голдобіній, дружині українського хокейного тренера Валерія Голдобіна, який виховав Олексія Житника і Олексія Понікаровського, відомих за виступами в НХЛ. Андрій Шевченко і водій Honda CRV не постраждали.

Нагадаємо, 29 серпня 2009 року Шевченко підписав контракт з київським "Динамо" за схемою 2+1, і вже 31 серпня в домашній грі "Динамо" з донецьким "Металургом" дебютував і забив перший м"яч. 16 вересня Андрій зіграв перший, після повернення в "Динамо", матч в Лізі чемпіонів проти казанського "Рубіна".

За матеріалами ТСН

Зараз ви читаєте новину «Андрій Шевченко потрапив в аварію (ФОТО+ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути