понеділок, 30 листопада 2009 13:52

Тайгер Вудс ховається від поліції через аварію (ФОТО)

Зірка гольфу Тайгер Вудс не бажає проливати світло на деталі аварії, яка відправила його у лікарню, пише New York Post.

Відомий гольфіст відмовляється бачитися з поліцією та спілкуватися з пресою після того, як він опублікував на своєму веб-сайті, що у нещодавній аварії "винен він і тільки він".

Поліцейські навіть навідалися до зірки додому, де їх зустрів його юрист. Він допоміг слідству, надавши всю необхідну інформацію, проте повідомив, що Вудс "не може поспілкуватися з ними".

Слідчі бажають дізнатися, чому під час аварії розбилися обидва зворотні пасажирські вікна, адже ні переднє вікно, ні бічні вікна водія не були пошкоджені.

У слідства є версія, що дружина гольфіста Елін відчайдушно розбила вікно автомобіля, намагаючись врятувати свого чоловічка після того, як він врізався в дерево. Проте ходять чутки, начебто Тайгер сказав комусь після аварії, що його дружина з ключкою для гольфу в руках оскаженіло кинулася на його автомобіль, дізнавшись що Тайгер їй зраджував.

Сам Вудс написав на своєму веб-сайті, що нещасний випадок був лише його провиною. Проте на деякі питання щодо ДТП Тайгер підозріло уникає давати відповідь.

"Я винен у цій ситуації. Це бентежить мене і мою сім"ю. Я людина і я не є досконалим. Я зроблю все, щоб такого більше ніколи не трапилося", - написав Вудс.

Він сказав, що ця справа є приватною і хотів би, щоб надалі все так і лишилося.

"Багато хибних, необґрунтованих і злих чуток ходить зараз про мене і мою сім"ю. Всі вони є безвідповідальними. Моя дружина Елін діяла сміливо, коли побачила, що мені погано і боляче. Вона була першою, хто допоміг мені. Будь-яке інше твердження - абсолютна брехня", - написав він.

Однак, є доволі дивним той факт, що Елін навіть не подзвонила в поліцію, щоб повідомити про аварію. Виклик зробив сусід.

Поліція повідомляє, що слідство у справі триває.

Фото: TMZ, переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тайгер Вудс ховається від поліції через аварію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути