вівторок, 26 жовтня 2010 09:59

Перемога над "Наполі" вивела "Мілан" на друге місце

Перемога над "Наполі" вивела "Мілан" на друге місце
"Мілан" посів другу сходинку таблиці італійської Серії А після виїзної перемоги над "Наполі" (2:1), котра стала для "россонері" четвертою поспіль у чемпіонаті. Наразі "Мілан" відстає на два очки від лідера "Лаціо", який після дев'яти турів набрав 19 балів, що стало для римлян клубним рекордом.

Гостей вивів уперед Робіньо на 22-й хвилині, скориставшись передачею Массімо Оддо, котрий, до слова, за десять хвилин до цього замінив на полі правого захисника Луку Антоніні, що зазнав травми голови.

Наприкінці першого тайму "Наполі" залишився у меншості після вилучення Мікеле Пацієнці. Утім, міланці скористались чисельною перевагою лише на 71-й хвилині, коли Златан Ібрагимович головою замкнув простріл Оддо. Через шість хвилин Езекіль Лавецці зумів скоротити відставання господарів, однак на більше вони не спромоглися, розташувавшись у підсумку на шостому місці.
Наполі - Мілан 1:2

Голи: Лавессі, 78 - Робіньо, 22, Ібрагімович, 71

Наполі: Де Санктіс, Ароніка, Грава, Кампаньяро, Маджо (Йебда, 23), Паціенца, Гаргано (Думітру, 84), Доссена, Хамшик (Соса, 69), Лавессі, Кавані

Мілан: Абб'яті, Бонера, Неста, Папастатопулос, Антоніні (Оддо, 12), Пірло, Боатенг, Гаттузо (Фламіні, 86), Робіньо, Пато, Ібрагімовіч (Зеєдорф, 75)

Попередження: Паціенца, Кампаньяро, Ароніка - Папастатопулос, Робіньо, Боатенг, Бонера

Вилучення: Паціенца, 45
За матеріалами УЕФА, Football.ua
Зараз ви читаєте новину «Перемога над "Наполі" вивела "Мілан" на друге місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути