понеділок, 07 жовтня 2013 09:31

"Переключити живлення "Дніпро Арени" на дизель - генератор не вдалося" - делегат матчу

"Переключити живлення "Дніпро Арени" на дизель - генератор не вдалося" - делегат матчу
Стадіон "Дніпро Арена" залишився без світла. Фото: stadionov.net

Делегат матчу "Дніпро" - "Металіст" Олексій Челишев відправив керівництву УПЛ рапорт з приводу причин зникнення світла на стадіоні в Дніпропетровську.

"Перед початком другого тайму пропала значна частина електричного освітлення футбольного поля. Арбітр матчу протягом семи хвилин чекав на відновлення освітлення, після чого призупинив матч і відправив команди в роздягальні. Ще через 15 хвилин освітлення пропало зовсім.

Головним енергетиком "Дніпро - Арени" Яковлєвим А.Л. робилися спроби перемикання освітлення на дизель -генератор, який є на стадіоні. Однак протягом 45 хвилин йому це не вдалося (пояснювальна додається).

Після цього арбітром матчу Жабченком А. за погодженням з делегатом матчу було прийнято рішення відповідно до п.15 ст.30 Регламенту припинити матч, про що він сповістив представників обох команд.

Освітлення на стадіоні було відновлено через 58 хвилин з моменту його припинення".

Зазначимо, що перший віце -президент ФФУ Анатолій Попов зазначив, що вирішення питання по даному матчу залежить від того, яке формулювання у своєму рапорті дасть делегат матчу.

"Якщо це буде визнано як форс -мажор, тоді дирекція ПЛ приймає рішення в екстреному порядку - або дограти завтра, або в будь-який інший день. Другий варіант - якщо буде доведено, що це вина клубу - господаря поля. Тоді це технічна поразка" , - пояснював Анатолій Попов.

Зараз ви читаєте новину «"Переключити живлення "Дніпро Арени" на дизель - генератор не вдалося" - делегат матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути