неділя, 15 березня 2009 18:10

Перед "Шахтарем" ЦСКА розім"явся на "Сатурні"

Перед "Шахтарем" ЦСКА розім"явся на "Сатурні"

Суперник донецького "Шахтаря" в Кубку УЄФА почав чемпіонат з розгромної перемоги - жертвою став "Сатурн".

Московські армійці ні на секунду не змусили сумніватися в своїй перемозі. Особливо після того, як через півгодини гри з поля вигнали Ангбва за дві жовті картки.

З першої і до останньої хвилини ініціативою володіли саме гості. "Сатурну" нічого не залишалося, окрім як порушувати правила і сподіватися на стандарти. ЦСКА йшов вперед, але забити ніяк не вдавалося. Хороші шанси упустили Нецид і Дзагоєв, але в першому випадку чех у ворота не потрапив, а в другому вже кіпер "Сатурну" врятував свою команду. Здавалося, що узяття воріт Кінські - лише справа часу. Час прийшов тільки після перерви. Це Дзагоєв блискучим дальнім ударом запалив одиницю на табло біля абревіатури ЦСКА, записавши на свій рахунок перший м"яч армійців в новому сезоні.

Після пропущеного м"яча "Сатурн" взагалі здувся. Жодного хоч трохи гострого моменту підопічні Юргена Ребера не створили. А ось Зіко радів аж двічі. Причому обидва рази успіх гостям принесли стандарти. Спочатку В. Березуцький виграв повітря, скинувши м"яч під удар Ігнашевічу - 0:2. А ще через декілька хвилин Сергій зробив дубль, замкнувши подачу Карвальо з кутового.

На тому і порішили. У прекрасному настрої ЦСКА відправляється до Донецька.

"Сатурн" - ЦСКА 0:3

Голи: Дзагоєв, 65, Ігнашевіч, 82, 88

Сатурн: Кінські, Зелао, Євсєєв, Ангбва, Мальков, Ігонін, Немов, Єременко (Окоронкво, 74), Кузьмічев (Юрченко, 81), Топіч, Ковель

ЦСКА: Акінфєєв, Ігнашевіч, О. Березуцкий, В. Березуцкий, Щенніков, Шемберас, Карвальо, Дзагоєв, Мамаєв, Жирков, Нецид (Красіч, 75)

Попереджені: Ангбва, Ковель, Кузьмічев - Мамаєв, Карвальо

Видалений Ангбва, 29

За матеріалами Football.ua.

Зараз ви читаєте новину «Перед "Шахтарем" ЦСКА розім"явся на "Сатурні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути