субота, 15 вересня 2012 10:27

Перед ПСЖ "Динамо" перемогло "Карпати"

Перед ПСЖ "Динамо" перемогло "Карпати"
Ніко Кранчар відзначився дублем ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Київське "Динамо" обіграло львівські "Карпати" у стартовому матчі дев'ятого туру української прем'єр-ліги з рахунком 3:1.

Команда Юрія Сьоміна володіла ігровою і територіальною перевагою у першому таймі і зуміла втілити його в гол на 33-й хвилині: Ідейє головою замкнув подачу з кутового, випередивши на виході воротаря "Карпат" Богатінова.

На 57-й хвилині захисник "Динамо" Даніло Сілва пройшов по правому флангу, прострілив у район одинадцятиметрової позначки, а Кранчар точним ударом вразив дев'ятку воріт львівської команди.

Ще через п'ять хвилин Кранчар записав на свій рахунок дубль, скориставшись точним прострілом Сілви з правого флангу і з лівої ноги вразивши ближній нижній кут воріт "Карпат".

"Карпатам" вдався лише гол престижу на 73-й хвилині: Раффаель порушив правила у власному штрафному майданчику на Худоб'яку, а Лукас без проблем реалізував 11-метровий удар.

Чемпіонат України

Прем'єр-ліга.

9-й тур

Динамо К (Київ) - Карпати (Львів) - 3:1

Голи: Ідейє, 34 (1:0); Кранчар, 57 (2:0); Кранчар, 63 (3:0); Перес, 73 (3:1, пен).

Динамо Київ: Коваль, Хачеріді, Михалик (Бетао, 68), Даніло, Тайво, Дуду (Богданов, 46), Велозу, Раффаель, Гусєв (Мілевський, 61), Кранчар, Ідейє.

Карпати: Богатінов, Пластун, Балажиц, Ощипко (Кополовець, 79), Пучковський (Кенія, 55), Озарків, Худоб'як, Даушвілі, Ткачук, Перес, Ксьонз (Штіліч, 46).

Зараз ви читаєте новину «Перед ПСЖ "Динамо" перемогло "Карпати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути