пʼятниця, 14 вересня 2012 15:55

"Я люблю "Динамо", але хочу грати" - Алмейда розраховує на більше ігрового часу

"Я люблю "Динамо", але хочу грати" - Алмейда розраховує на більше ігрового часу
"Настав час повертати чемпіонство до Києва" - Алмейда ФОТО: prosport.tsn.ua

Бразильський захисник "Динамо" Леандро Алмейда розповів про стан справ у київській команді. Гравець розраховує на більшу кількість ігрового часу, в іншому випадку - може зайнятися пошуками нового клубу.

"Так, мене останнім часом переслідували травми, але зараз вже все в порядку, і я готовий приносити користь команді. Я люблю "Динамо", мені дуже подобається жити в Києві, але я хочу грати. У нинішньому сезоні команда дуже сильна, однак якщо я і далі буду гріти лавку запасних, то, мабуть, мені доведеться подумати про зміну клубу. Я хочу грати, і мені це потрібно.

До мене зверталися кілька клубів, а "Греміо" навіть зробив офіційну пропозицію, проте з ряду причин перехід не відбувся. Тим не менше на даний момент я щасливий в "Динамо", тому хочу захищати кольори цього клубу і вигравати разом з ним трофеї. Настав час повертати чемпіонство до Києва і гідно виступити в Лізі чемпіонів. Ми заборгували перед уболівальниками", - наводить коментар бразильця football.ua.

"Що стосується тренерського штабу, Сьомін є одним з тих тренерів, хто намагається особисто знайти підхід до кожного футболіста. Його досвіду багато хто може позаздрити. У вболівальників завжди є право критикувати, проте вони повинні знати, що Сьомін повністю віддається футболу і своїй роботі", - зазначив Алмейда.

Зараз ви читаєте новину «"Я люблю "Динамо", але хочу грати" - Алмейда розраховує на більше ігрового часу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути