неділя, 21 лютого 2010 12:30

Перед Лігою Чемпіонів "Барселона" розім"ялась на "Расингу"

Перед Лігою Чемпіонів "Барселона" розім"ялась на "Расингу"

"Барселона" опам"яталася після першої поразки в національній першості, розгромивши "Расинг" (4:0) і відновивши п"ятиочковий відрив від найближчого переслідувача.

У минулий вікенд каталонці в матчі з мадридським "Атлетико" зазнали першої поразку в чемпіонаті Іспанії з 23 травня 2009 року. Тоді це дозволило "Реалу" скоротити відставання від лідера до двох очок. Проте успіх в зустрічі з "Расингом" приніс синьо-гранатовим порцію гарного настрою напередодні матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА зі "Штутгартом".

"Барса" вийшла вперед через сім хвилин після початку матчу. Точний удар вдався Андресу Іньєсті. Потім у ворота "Расинга" прямими ударами зі штрафнихзабили Тьєррі Анрі і Рафаель Маркес, який не забивав більше року. Крапку поставив 18-річний півзахисник Тьяго, який відзначився голом у другому матчі у складі каталонців.

Зміцнила своє місце на четвертій сходинці в таблиці "Севілья", яка закінчувала гостьову зустріч з "Мальоркою" вдев"ятьох, але все одно здобула вольову перемогу. На гол Маріо Суареса андалусійці відповіли м"ячами Хесуса Наваса, Івіци Драгутіновича і Дієго Перотті.

Тим часом, на п"яте місце піднявся "Депортиво", який узяв гору над "Хересом", - 2:1. Клуб з Ла-Коруньї, який не перемагав в національній першості з 23 січня, забив два голи вже після семи хвилин: спочатку з пенальті це зробив Андрес Гуардадо, а потім м"яч у ворота суперника відправив Рікі. За сім хвилин до перерви гості скоротили відставання зусиллями Маріо Бермехо, але "Депор" переможний рахунок утримав.

23-й тур

Депортиво - Херес - 2:1 (2:1, 0:0)

Голи: 1:0 - Гуардадо (3, пенальті), 2:0 - Рікі (7), 2:1 - Бермейо (38).

Барселона - Расинг - 4:0 (3:0, 1:0)

Голи: 1:0 - Іньєста (7), 2:0 - Анрі (29), 3:0 - Р. Маркес (34), 4:0 - Тіаго (84).

БАРСЕЛОНА: Вальдес, Пуйоль (Джеффрен, 68), Піке, Р. Маркес, Максвел, Бускетс, Яя Туре (Тіаго, 77), Іньєста, Мессі, Кркич, Анрі (Педріто, 76).

Мальорка - Севілья - 1:3 (1:1, 0:2)

Голи: 1:0 - М. Суарес (5), 1:1 - Х. Навас (23), 1:2 - Драгутінович (57), 1:3 - Перотті (62).

Вилучення А. Негредо (25), І. Раміс (45), Зокора (90).

За матеріалами Sports.ru, UEFA

Зараз ви читаєте новину «Перед Лігою Чемпіонів "Барселона" розім"ялась на "Расингу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути