середа, 10 лютого 2010 16:58

Чигринський взяв "лікарняний" на тиждень

Чигринський взяв "лікарняний" на тиждень

Центральний захисник "Барселони" Дмитро Чигринський пропустить приблизно тиждень.

Медичне обстеження виявило у футболіста пошкодження м"яза лівої ноги. Раніше стало відомо, що каталонці втратили гравця оборони Еріка Абідаля майже на два місяці через травму ноги.

Ще три захисники синьо-гранатових - Херард Піке, Даніел Алвес і Рафаель Маркес - не приймуть участі в недільному матчі чемпіонату Іспанії з "Атлетико". Крім того, хавбек Яя Туре, який в минулому сезоні іноді діяв в обороні, як і раніше знаходиться в лазареті "Барси".

Тим часом, "Барселона" спростувала чутки про переговори з лондонським "Арсеналом" з приводу трансферу капітана цієї команди Сеска Фабрегаса. Каталонці заявили на своєму офіційному сайті, що були вимушені виступити із заявою через можливі наслідки, викликані чутками.

Днями іспанські ЗМІ повідомили, що "Барса" досягла домовленості про перехід півзахисника. Нагадаємо, що Фабрегас навчався в юнацькій академії "Барселони", але в 16 років перейшов в "Арсенал".

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «Чигринський взяв "лікарняний" на тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути