пʼятниця, 13 травня 2011 14:59

Перед фіналом Кубка Англії "Сток Сіті" програв "Манчестер Сіті" суперечку за готель

Перед фіналом Кубка Англії "Сток Сіті" програв "Манчестер Сіті" суперечку за готель

"Сток Сіті", якому завтра доведеться зустрітися на "Вемблі" з "Манчестер Сіті" у фіналі Кубка Англії, програв своєму майбутньому опонентові суперечку за готель.

У березні, відразу після чвертьфіналу з "Вест Хемом", клуб Тоні Пуліса завчасно зарезервував собі 50 місць в одному з готелів графства Хартфордшир на північ від Лондона, в якому "Сток Сіті" зазвичай зупинявся перед матчами в столиці, на випадок, якщо команді вдасться пробитися у фінал.

Проте 20 квітня на зустрічі з представниками Футбольної асоціації, присвяченій організації майбутнього фіналу, представники "Сток Сіті" виявили, що їх номери віддані "Манчестер Сіті". У результаті "Сток Сіті" довелося в терміновому порядку підшукувати собі інше місце проживання.

У готелі, на який претендували обидва клуби, повідомили, що і ті, й інші подали заявку завчасно, але у "Сток Сіті" не було підписаного контракту, повідомляє The Guardian.

Також стало відомо, що в рамках передсезонного турне по Північній Америці "Манчестер Сіті" 24 липня проведе товариський матч з "Лос-Анджелес Гелаксі".

За тиждень до цього, 18 липня, у "городян" запланована гра у Ванкувері, повідомляє AFP.

Цього літа в гостях у "Лос-Анджелеса" побувають відразу кілька провідних європейських клубів - 16 липня клуб Девіда Бекхема зіграє з мадридським "Реалом".

Матч "Лос-Анджелес" - "Манчестер Сіті" відбудеться в рамках турніру World Football Challenge, в якому також візьмуть участь "Манчестер Юнайтед", "Барселона", "Реал", "Нью-Інгленд Революшн", "Чикаго Файр", "Ванкувер Уайткепс", а також "Чівас" та "Америка" з Мексики.

Зараз ви читаєте новину «Перед фіналом Кубка Англії "Сток Сіті" програв "Манчестер Сіті" суперечку за готель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути