Ексклюзиви
неділя, 03 серпня 2008 13:42

Павлюченко перебирає переходами: "Тоттенхем" йому не підійшов

Павлюченко перебирає переходами: "Тоттенхем" йому не підійшов

Форвард московського "Спартака" Роман Павлюченко хотів би спробувати свої сили в "Арсеналі" або "Челсі", а не в "Тоттенхемі", повідомляє "Чемпіонат" з посиланням на Premiershiplatest.com.

"Шпори" є клубом з традиціями. Але через те, що вони не грають в Лізі чемпіонів, клуб, мій агент і я вирішили відмовитися від їх пропозиції. Мені подобається англійська прем"єр-ліга, і я б хотів виступати там. Але якщо їхати туди, то я бажав би спробувати свої сили в "Арсеналі" або "Челсі". Пропозиція "Тоттенхема" не єдина. Є декілька варіантів з Іспанії і Італії", - заявив нападаючий.

Тим часом має намір підсилити атаку уругвайським форвардом мадридського "Атлетико" Дієго Форланом, повідомляє LancashireEveningPost. Гравець, що раніше виступав за "Манчестер Юнайтед", може поповнити ряди англійців за 18 млн фунтів. Подібні кошти були виділені після продажу Роббі Кіна до "Ліверпуля".

У разі здійснення цієї операції "шпори" майже гарантовано відмовляться від намірів придбати росіян Андрія Аршавіна і Романа Павлюченко.

Зараз ви читаєте новину «Павлюченко перебирає переходами: "Тоттенхем" йому не підійшов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути