неділя, 26 червня 2011 12:11

"Патрік - хороший хлопець" - Срна про бразильського новачка "Шахтаря"

"Патрік - хороший хлопець" - Срна про бразильського новачка "Шахтаря"

Капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна розповів про хід підготовки команди до нового сезону і дав оцінку новачкам "гірників" - Алану Патріку та Євгену Селезньову.

"Збори в Австрії розраховані на фізичну підготовку, щоб якомога краще підійти в цьому плані до матчу за Суперкубок. Дуже важливо, щоб наша команда добре підготувалася фізично і щоб набралася впевненості, ну і щоб ніхто не отримав травму.

Рахунок, звичайно, важливий, але найголовніше - підготовка до нового сезону. Тому, звичайно, приємно було здобути перемогу, але також добре, що ніхто сьогодні не отримав травму.

Новачок команди Алан Патрік - хороший хлопець, вже починає тренуватися. Ми знаємо, що у нього великий талант, і впевнені, що в майбутньому сезоні він допоможе "Шахтарю". Також дуже приємно, що Селезньов відзначив своє повернення дуже красивим голом після передачі Дентіньо.

Ми впевнені, що Женя в "Шахтарі" буде грати як мінімум на такому ж високому рівні, який він показував у "Дніпрі", - цитує капітана команди офіційний сайт "Шахтаря".

Нагадаємо, вчора донецький "Шахтар" підписав контракт з 20-річним бразильським півзахисником Аланом Патріком. Угода розрахована на 5 років, а сума угоди склала 4 мільйони євро.

Зараз ви читаєте новину «"Патрік - хороший хлопець" - Срна про бразильського новачка "Шахтаря" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути