неділя, 11 липня 2010 12:46

Папуга зробив прогноз на фінал ЧС-2010

Папуга зробив прогноз на фінал ЧС-2010

Довгохвостий папуга, що живе в столиці Малайзії Куала-Лумпуре, пророчив перемогу збірної Іспанії над Голландією у фіналі чемпіонату світу з футболу. Папуга на прізвисько Міна Кутті живе і працює у професійного провісника Ем. Сі. Моана, який за гроші дає поради "у питаннях життя і бізнесу", повідомляє AFP.

Моан запропонував папузі два конверти, на яких були написані назви команд, що вийшли у фінал. За словами провісника, птах, не замислюючись, вибрав "іспанський" конверт. Моан додав, що по ходу чемпіонату світу Міна Кутті вже давав прогнози на матчі, радячи гравцям, що роблять ставки в букмекерських конторах. Наскільки вірними були прогнози папуги, провісник не уточнив.

Найвідомішою твариною, що пророчить результати матчів ЧС-2010, є восьминіг Пауль, що живе в океанаріумі в німецькому місті Оберхаузені. Він вірно передбачив підсумки всіх семи ігор збірної Німеччини. Даючи прогноз на фінал, восьминіг поставив на іспанців. Крім того, 10 липня перемогу Іспанії передбачив крокодил Гаррі, що живе в Австралії.

Матч Голландія - Іспанія відбудеться 11 липня і почнеться о 21:30 за київським часом. Пряму трансляцію зустрічі буде вести канал ICTV. Раніше ні голландці, ні іспанці не ставали чемпіонами світу з футболу.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Папуга зробив прогноз на фінал ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути