четвер, 03 жовтня 2013 12:21

Падіння Ракицького, "нокаут" від Тайсона: "Шахтар" підписав "мирову" з "МЮ"
26

Фото: Фото: shakhtar.com

В середу 2-го жовтня в матчі другого туру групового етапу Ліги Чемпіонів донецький "Шахтар" вдома зіграв внічию з "Манчестер Юнайтед".

Команди обережно почали матч, а перший удар у матчі записали на свій рахунок гості. Це ван Персі зумів знайти можливість пробити вже на 8-й хвилині. А на 19-й Уелбек відкрив рахунок, скориставшись помилкою і падінням Ракицького. Ближче до результату півгодини гри донеччани почали комбінувати на половині поля МЮ. Але виходило це з рук геть погано у підопічних Луческу.

У стані донецької команди також варто відзначити старання Тайсона в середині поля, особливо в категорії перехоплення і відбору м'яча. При цьому він успішно протистояв зірковому новачку британців - Маруану Феллаїні. У другому таймі 28-й номер "Шахтаря" додав активності лівому флангу "гірників", де дуже старався Шевчук. І на 76-й хвилині ці зусилля принесли результат, коли після флангового прострілу та сприяння з боку Ракицького та Тейшейри чарівний удар на добивання вдався Тайсону.

Відзначимо, що "МЮ" в Донецьку грав без травмованого Вейна Руні.

Зараз ви читаєте новину «Падіння Ракицького, "нокаут" від Тайсона: "Шахтар" підписав "мирову" з "МЮ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути