четвер, 03 жовтня 2013 10:13

"Шкода, що забили лише один м'яч" - Луческу

"Шкода, що забили лише один м'яч" - Луческу
Луческу задоволений нічиєю з МЮ. Фото: shakhtar.com

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу після нічиєї з "Манчестер Юнайтед" порадів, що його команда доросла до рівня англійців і заявив, що тепер обидва клуби претендує на вихід з групи, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Результат, напевно, задовольняє обидві команди. "Манчестер" використав нашу помилку. Думаю, вийшов випадковий гол. Я б здивувався, якби сьогодні хтось з наших футболістів не послизнувся. Так було в останніх поєдинках - і у Львові , і в Донецьку. Потім манкуніанці сіли на свою половину поля, стали грати на контратаках. Вони сильні в цьому компоненті. Але, думаю, ми контролювали гру. За великим рахунком, окрім цього удару у ворота суперник не створив нічого суттєвого. ми задумували грати саме в такому ключі: максимально прискорити наші дії в останні 25 хвилин, в якійсь мірі ризикуючи. Так і вийшло: в останні 20 хвилин ми дуже багато м'ячів доставили в штрафний майданчик. Шкода, що забили тільки один", - сказав головний тренер "Шахтаря".

"Ми побачили те, що я зазначав напередодні на прес -конференції: одна команда грала за рахунок своєї потужності, атлетизму, інша - за рахунок техніки, швидкості. Тому вийшов дуже видовищний матч. Ця нічия, напевно, дає обом командам певні шанси на вихід з групи. В цілому гра мені сподобалася. Можу відзначити, що часом ми мали перевагу перед "Манчестер Юнайтед". Дуже шкода, що не домоглися перемоги", - сказав Луческу.

Тренер підкреслив, що до матчу його гравці не думали грати на нічию, хоча визнав, що це не найгірший варіант для обох команд.

"Не будемо забувати про те, що до цього ми невдало провели зустріч з донецьким "Металургом", де здійснили дуже багато помилок. Тому зараз відчувався тиск на деяких гравців. Але я задоволений, що ми сьогодні піднялися на рівень "Манчестера" і в деяких моментах навіть мали певну перевагу", - додав він.

Нагадаємо, "Шахтар" і "Манчестер Юнайтед" зіграли вчора внічию 1:1 в матчі другого туру групового раунду Ліги чемпіонов-2013/2014.

Зараз ви читаєте новину «"Шкода, що забили лише один м'яч" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути