вівторок, 01 жовтня 2013 23:46

Рекорд не побитий: "Донбас Арена" за день до матчу з "МЮ"
24

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА
Працівники "Донбас Арени" працюють у парку

Матч другого туру групового етапу Ліги чемпіонів "Шахтар" - "Манчестер Юнайтед" відкриє євросезон для "Донбас Арени". За день до поєдинку чемпіонів України та Англії на арені пройшли прес-конференції наставників Мірчі Луческу та Девіда Мойєса. Крім українських журналістів на них була присутня чимала група англійських репортерів. На саму зустріч акредитовані 188 журналістів.

"Рекорд не побитий, - розповідає керівник прес-служби "Шахтаря" Руслан Мармазов. - На матч із "Барселоною" ми акредитували більше 200 журналістів. Хоча навколо цього поєдинку також великий ажіотаж".

І справді, у парку біля стадіону можна було зустріти вболівальників з різних міст України, а також з Росії та Казахстану. Англійці не були помічені у місті. Більша частина фанів з Англіїї очікується у Донецьку завтра.

Сьогодні біля "Донбас Арени" вже продавали сувенірну продукцію. Зокрема, у фан-шопі можна купити матчевий шарфик за 119 гривень, вимпел - 45 грн, футболку з емблемою "МЮ" - 590 грн, кепку - 250 грн.

Також ще є шарфики та вимпели з емблемами усіх команд з групи "Шахтаря" у Лізі чемпіонів.

Відзначимо, що фан-кафе та музей "Шахтаря" зачинені з 30 вересня по 3 жовтня у зв'язку з проведенням матчу. Разом з тим тури по стадіону доступні для відвідувачів.

Сьогодні у Донецьку було сонячно і доволі тепло. Завтра очікується дощова та прохолодна погода.

Окрім основного матчу, який розпочнеться о 21:45, о 15:00 на полі РСК "Олімпійський" зіграють команди U-19 "Шахтаря" та "МЮ" у рамках Юнацької Ліги чемпіонів. Вхід вільний.

Зараз ви читаєте новину «Рекорд не побитий: "Донбас Арена" за день до матчу з "МЮ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути