вівторок, 01 жовтня 2013 21:25

Без Фергюсона і в краватках: "МЮ" у Донецьку зустрічав живий коридор вболівальників
29

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Сьогодні о 18:30 чартертий рейс з гравцями англійського "Манчестер Юнайтед" приземлився в аеропорту Донецька. Зустріти "червоних дияволів" у залі прибуття міжнародних авіарейсів зібралось більше двохсот людей — вболівальники та преса.

Більшість фанатів були одягнені у речі із символікою "МЮ" - шарфи, футболки, курточки та кепки. І, звичайно, всі були озброєні фломастерами та зошитами, плакатами, журналами, прапорами, м'ячами. Словом, всім на чому їх улюбленці можуть розписатися.

В очікуванні команди присутні фотографувалися, співали гімн "Манчестер Юнайтед" (Glory Glory Man United) та обговорювали завтрашній матч. Більшість вірить у перемогу "червоних дияволів", а поточне 12-те місце у турнірній таблиці англійської прем'єр-ліги розцінюють як тимчасове явище.

Першими після приземлення літака вийшли представники охорони клубу і допомогли нашим міліціонерам вишикувати вболівальників у живий коридор через який мають пройти футболісти. Один із секьюріті попросив телевізійників прибрати кабель, щоб хтось з гравців за нього не перечепився і випадково на зазнав травми.

Футболісти швидко пройшли до автобуса, яких чекав їх відразу біля терміналу. Всі були одягнені у строгі клубні костюми з краватками. Більшість мали дуже зосереджений вигляд, але посміхалися, коли чули, що їх прізвище викрикують вболівальники. Особливо радісним виглядав Рафаель. А найпомітнішим через свій зріст та зачіску був Маруан Феллайні.

Одним із останніх вийшов наставник "МЮ" Девід Мойєс, для якого матч з "Шахтарем" стане всього другим у Лізі чемпіонів. Видно, що тренер тільки звикає до ажіотажу навколо себе та своєї команди. Коуч не відмовляв вболівальникам у спільному фото і дякував за інтерес до себе. Фани плескали Мойєса по плечу і бажали успіху.

Вихід Пола Скоулза спричинив ледь не істерію у вболівальників. Колишній гравець "МЮ" скромно пройшов до автобуса для команди U-19, де ще довгий час чекав на молодих гравців.

"Ми приїхали з міста Еліста (столиця Калмикії). Це в Росії, - розповідає хлопець з прапор "МЮ". - Завтра йдемо на матч. Думаю, буде 2:2. Пощастило отримати автографи Відіча, Скоулза та Карріка."

"Маю два автографи, - хвалиться донецький школяр. - Мені розписалися Скоулз та Еванс. Руні і ван Персі нікому не давали автографів."

"МЮ" вирушив з аеропорта відразу на стадіон на автобусі з написом "Донецьк — ми любимо наше місто". На "Донбас Арені" Мойєс та Каррік поспілкувалися з журналістами, а команда прогулялася полем. "Червоні дияволи" провели тренування сьогодні зранку у себе на базі.

Коли перша команда залишила аеропорт, з терміналу почали виходити футболісти U-19. Гравці також були у клубних костюмах, але навідміну від старших товаришів самі несли м'ячі і штовхали візки з валізами.

Охоронці "МЮ" виглядали задоволеними - все обійшлося без форс-мажорів.

"Нам не звикати. У кожній країні команду так зустрічають", - каже чоловік у чорному пальто.

Відзначимо, що легенда клубу сер Алекс Фергюсон не прилетів підтримати команду у Донецьк. Кажуть, зараз він перебуває у США.

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "МЮ" пройде 2 жовтня у Донецьку. Початок матчу о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «Без Фергюсона і в краватках: "МЮ" у Донецьку зустрічав живий коридор вболівальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути