субота, 07 квітня 2018 18:33

Відчепіться від Луніна - Вернидуб

Відчепіться від Луніна -  Вернидуб
Післяматчева прес-конференція Юрія Вернидуба. Фото: fakty.ictv.ua

Після розгромної поразки від "Динамо", головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб поспілкувався з журналістами. Одне з питань стосувалось молодого голкіпера луганчан Андрія Луніна.

"Відпустіть вже цього молодого пацана. Прихопили його, і все пишете, пишете. Адже самі ж знаєте, як можна поїхати в Європу і просто просидіти там пару років на лавці запасних. Швед де був? В Іспанії? І що, багато він там награв? Але ж зробили з нього супер-зірку. Зараз він в Карпатах ледве-ледве грає. Луніну я порадив взагалі відмовитися від спілкування з пресою. Тоді він, може, чогось доб'ється. Чим менше уваги з боку преси, тим краще. Катавасія навколо Луніна тягнеться з зими, в якій тільки клуб його не відправляти. Таке враження, що половина світу за ним бігає. Давайте трохи пригальмуємо з цією темою. Прийде літо - розберемося.", - передає слова Вернидуба dynamo.kiev.ua.

Прокоментував наставник луганчан і розгромна поразку своєї команди.

"Що стосується гри, то це якраз той випадок, коли треба сказати: рахунок на табло. "Динамо" було набагато сильніше нас. Не хочу знову говорити про кадрові проблеми, які ми відчували перед цим поєдинком, але навіть таким складом ми не повинні були програвати з таким великим рахунком. Якоюсь мірою сьогодні нам не пощастило. Треба пережити і це. Є хороші моменти, але є і погані. Якщо ми зробимо правильні висновки, то все буде нормально. Основні матчі у нас почнуться з 15-го числа - в трьох поєдинках, які будуть йти один за іншим, буде визначатися, на якому місці ми закінчимо чемпіонат", - сказав наставник луганчан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що треба знати про воротаря "Зорі", який влітку може перейти до "Інтера"

Поділився своїми враженнями від перемоги головний тренер "киян" Олександр Хацкевич.

"І свято завтра велике, і результат відмінний - сьогодні все для нас склалося здорово. В тому числі, і в плані гри, яку ми сьогодні показали. Рахунок відобразив те, що відбувалося на полі. Були, звичайно, моменти і біля наших воріт, але головне, що ми реалізували свої можливості. Травма Шапаренка? Ми це будемо знати приблизно через дві години, коли він пройде МРТ-обстеження", - розповів Хацкевич.

Наставник киян проаналізував гру нападників, що вийшли на заміну - Мораєса та Мбокані.

"Мбокані, в основному, лише чіплявся за м'ячі, то у Мораеса був хороший момент. В цілому, Жуніор більш агресивно зіграв, і це природно, адже він зараз краще готовий, ніж Мбокані. Дьемерсі ми теж повинні давати ігрову практику. Він потихеньку набирає кондиції, але без ігрової практики ми не зможемо в повній мірі визначити його ігрове стан", - сказав тренер

До вашої уваги відеоогляд матчу.

"Динамо" здобуло 5 поспіль перемогу в УПЛ. Кияни розтрощили "Зорю" забивши 4 сухих м`ячі. Донецький "Шахтар" переграв "Верес" з рахунком 2:0.

Зараз ви читаєте новину «Відчепіться від Луніна - Вернидуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути