Ексклюзиви
вівторок, 14 жовтня 2008 17:47

Останній матч Олексія Черепанова (ВІДЕО)

Олексій Черепанов помер на лаві запасних від гострої серцевої недостатності ще до приїзду "швидкої допомоги". За словами міністра охорони здоров"я Московської області Володимира Семенова, 19-річний хокеїст вийшов на лід грати "абсолютно хворим".

Нагадаємо, трагедія відбулася в ході матчу Континентальної хокейної ліги між чеховським "Витязем" і омським "Авангардом". За три хвилини до кінця поєдинку на лаві запасних зупинилося серце форварда омичів Олексія Черепанова. Не дивлячись на зусилля лікарів, гравець помер в лікарні.

Олексій Черепанов народився 15 січня 1989 року в селі Озерки Тальменського району Алтайського краю. Вихованець барнаульського і омського хокею. У 2007 році задрафтований клубом "Нью-Йорк Рейнджерс" в 1-му раунді під 17 номером.

У Олексія Черепанова було в три рази збільшено серце і в п"ять разів збільшена селезінка в порівнянні з нормою", - заявив міністр охорони здоров"я Підмосков"я Володимир Семенов.".

Він пояснив, що організатори не потурбувались і не домовилися про те, щоб біля льодового палацу чергувала "швидка".

"Станція швидкої допомоги знаходиться в трьох хвилинах їзди від спортивного комплексу, бригада лікарів оперативно прибула на місце, але спортсмен був вже мертвий", - уточнив міністр. Семенов додав, що судово-медична експертиза вже показала, що лікарі не могли нічого зробити.

gazeta.ru


Зараз ви читаєте новину «Останній матч Олексія Черепанова (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути