Ексклюзиви
вівторок, 14 жовтня 2008 11:39

Лікарі "швидкої допомоги" поплатилися за смерть хокеїста

У підмосковному місті Чехов побита бригада лікарів "швидкої допомоги", яка 13 жовтня була викликана для надання допомоги хокеїсту омського "Авангарду" Олексія Черепанова.

Спортсмена привезли у місцеву лікарню, де приблизно о 22:00 помер. Напад на бригаду (двох чоловіків і одну жінку) був здійснений вранці 14 жовтня, повідомляє "Інтерфакс". За словами медиків, коли вони виходили з підстанції "швидкої допомоги" (близько 07:00 ранку), на них напали декілька чоловіків у темному одязі. Водій машини "швидкої допомоги" був госпіталізований з серцевим нападом, а ще одному члену бригади також знадобилася медична допомога, передає Lenta.ru.

Олексій Черепанов, якому було 19 років, знепритомнів під час третього періоду матчу чемпіонату Континентальної хокейної ліги "Вітязь" - "Авангард". У бригади лікарів швидкої допомоги, викликаної на стадіон, не було робочого апарату з електрошоком.

Зараз ви читаєте новину «Лікарі "швидкої допомоги" поплатилися за смерть хокеїста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути