середа, 03 вересня 2008 08:38

Олівер Кан провів прощальний матч

Легендарний воротар збірної Німеччини та мюнхенської "Баварії" Олівер Кан відзначив завершення своєї блискучої професійної кар"єри прощальним матчем, який відвідало 69 тисяч глядачів, повідомляє sportbox.ru.

Товариська зустріч на честь Кана, що проходила на стадіоні AllianzArena в Мюнхені, традиційно завершилася з нічийним рахунком - 1:1. Голи на рахунку Мірослава Клозе і Петра Троховскі, який удостоївся сумнівної честі пробити головного героя святкування.

На вищому рівні Кан дебютував в 1987 році, виступаючи за "Карслсруе". З тієї миті він провів 557 матчів в бундеслізі, 86 ігор за збірну і завоював 24 різних титула. Зокрема, Кан вісім разів перемагав в першості Німеччини, вигравав Лігу чемпіонів в 2001 році і чемпіонат Європи в 1996-му, а також ставав срібним призером чемпіонату світу-2002. Кан чотири рази визнавався кращим воротарем Європи і шість разів - Німеччини.

Зараз ви читаєте новину «Олівер Кан провів прощальний матч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути