четвер, 18 червня 2009 13:57

Олімпійський чемпіон не поспішає приймати пропозицію "Шахтаря"

Олімпійський чемпіон не поспішає приймати пропозицію "Шахтаря"

На 22-річного захисника Лусіано Фабіана Монсона, який належить аргентинському клубу "Бока Хуніорс", претендують московське "Динамо" і донецький "Шахтар"

Минулий сезон аргентинець провів на правах оренди в іспанському "Бетісі". Молодий захисник зміг двічі відзначитися, зігравши в 13 матчах (з них в семи виходив у стартовому складі).

Один з голів припав на ворота "Барселони", який, втім, "Бетіса" від поразки не врятував. До речі, у "Бетісі" свого часу виступав нинішній наставник "Динамо" Андрій Кобельов.

Проте навряд чи цей факт стане вирішальним у переговорах, якщо такі все ж таки відбудуться. Тим більше в центрі уваги більше знаходиться "Шахтар", який виграв у травні Кубок УЄФА.

Про Монсона відомо, що у складі олімпійської збірної країни він підкорив вершину Пекіна-2008.

Новий контракт аргентинця і "Боки" не дуже сподобався гравцеві.

"Я не чекав надхмарних сум, але і працювати за два песо я теж не можу - адже мені потрібно підтримувати свою сім"ю, батьків", - говорить Монсон. "На жаль, Карлос Б"янка сказав мені, що цей контракт - все, що мені може запропонувати клуб.

Але я сподіваюся, що за допомогою мого менеджера і керівництва ми вирішимо це питання. Я хочу залишитися у клубі, а над пропозиціями з Росії і України поки що не думав", - цитує олімпійського чемпіона itasportpress.it.

За матеріалом Террикон, Турнир

Зараз ви читаєте новину «Олімпійський чемпіон не поспішає приймати пропозицію "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути