понеділок, 09 серпня 2021 10:02

Олімпійка Магучіх обнялася з росіянкою - Міноборони викликає на килим

Олімпійка Магучіх обнялася з росіянкою - Міноборони викликає на килим
У міністерстві оборони прокоментували обійми українки Ярослави Магучіх з росіянкою Марією Ласіцкене, які відбулися на Олімпіаді у Токіо. Фото: REUTERS

Спортсмени, які представляють Україну на міжнародних змаганнях, повинні розуміти, що триває російсько-українська війна, і це накладає певні обмеження та відповідальність. Про це заявила заступниця міністра оборони Ганна Маляр. Так у міністерстві оборони прокоментували обійми української спортсменки, військовослужбовці ЗСУ Ярослави Магучіх з росіянкою Марією Ласіцкене, які відбулися на Олімпіаді в Токіо.

"Ярослава Магучіх перебуває в Токіо. Одразу після її повернення в мене запланована з нею зустріч. Про результати розмови повідомлю", - додала заступниця глави Міноборони.

Маляр попросила припинити цькування спортсменки, допоки вона не надасть власне пояснення.

Додала, що фото українки з російською спортсменкою може бути використане як "інформаційно-психологічна гармата".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Форум, Хортиця, Єрмак – як минув тиждень Зеленських у фото

"Необережна поведінка наших спортсменів, яких ми любимо і за яких щиро вболіваємо, може ставати об'єктом інформаційних спецоперацій ворога", - написала Маляр.

Також заступниця глави міноборони підтвердила, що бронзова призерка Олімпійських ігор в Токіо Магучіх дійсно є молодшим лейтенантом Збройних сил України. До складу української збірної ввійшли 60 армійських спортсменів.

Завершилися Олімпійські ігри 2020 року в Токіо. Україна посіла 44-те місце в медальному заліку з однією золотою, шістьма срібними та 12 бронзовими медалями - усього 19. 44-те місце - найгірший результат в історії виступів української збірної на літніх Олімпіадах.

Зараз ви читаєте новину «Олімпійка Магучіх обнялася з росіянкою - Міноборони викликає на килим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути