субота, 07 серпня 2021 19:48

Форум, Хортиця, Єрмак – як минув тиждень Зеленських у фото
7

Цього тижня Зеленський із дружиною вручив медаль "За врятоване життя" 12-річній Тетяні Тулайдан
Фото: Офіс президента
Дітям подарували подарунки
У четвер Зеленська відвідала острів Хортиця
Оглядала зміни у пам'ятці щодо безбар'єрності
Перша леді цього тижня також під час Всеукраїнського форуму "Україна 30. Імідж України" презентувала 26-й аудіогід для музеїв

Президент Володимир Зеленський вручив медаль 12-річні дівчинці, яка врятувала чотирьох дітей, та презентував заходи до Дня Незалежності. Перша леді Олена Зеленська на Хортиці оглядала безбар'єрну реставрацію.

Чим ще запам'яталося президентське подружжя цього тижня – у матеріалі Gazeta.ua.

Глава держави продовжує у соцмережах вітати українських спортсменів, які виграють медалі на Олімпіаді в Токіо. Публікує фото українців та звернення до них.

На тижні Зеленський презентував заходи до 30-річчя Дня Незалежності на форумі "Україна-30" в Києві. У залі сидів поруч із своєю дружиною Оленою та головою Офісу Андрієм Єрмаком.

"Це можливість зрозуміти, чого ми навчилися за роки незалежності й чого маємо навчитися, щоб ніколи її не втратити", – сказав про річницю Незалежності президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корупція, війна, тарифи та безробіття: чому Зеленський втрачає рейтинг

Цього тижня Зеленський із дружиною вручив медаль "За врятоване життя" 12-річній Тетяні Тулайдан. Дівчинка під час повені на Закарпатті врятувала життя чотирьох дітей. Вона вимкнула електрику в домі, взяла свого 7-річного брата та трьох сусідських дітей і відвела їх на горище. Тетяна показала президентському подружжю свою скрипку. Дітям подарували подарунки.

У четвер Зеленська відвідала острів Хортиця. "Місце сили для кожного українця", написала перша леді. Оглядала зміни у пам'ятці щодо безбар'єрності. "Перетворення відбуваються з урахуванням побажань експертів і представників маломобільних груп населення: літніх людей, осіб з інвалідністю та батьків з маленькими дітьми", написала Зеленська. На острові провели обговорення цієї проблеми.

Перша леді цього тижня також під час Всеукраїнського форуму "Україна 30. Імідж України" презентувала 26-й аудіогід для музеїв. Цього разу в палаці Сансусі в Німеччині.

Президент Володимир Зеленський в інтерв'ю телеканалу "Дом" заявив, що жителі окупованого Донбасу мають визначитися - вони є українцями чи росіянами. Тим, хто вважає "нам у Росію", глава держави запропонував шукати місце в РФ. Це викликало "бурхливу" реакцію в РФ.

Зараз ви читаєте новину «Форум, Хортиця, Єрмак – як минув тиждень Зеленських у фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути