понеділок, 19 лютого 2018 00:57

Олімпіада-2018: російський спортсмен пояснив, як в його допінг-пробі міг виявитися мельдоній

Олімпіада-2018: російський спортсмен пояснив, як в його допінг-пробі міг виявитися мельдоній
Крушельницький впевнений, що йому могли "підмішати" мельдоній. Фото: Чемпіон

Російський керлінгіст Олександр Крушельницький, який завоював бронзову медаль в дабл-міксті в дуеті з Анастасією Бризгаловою на Олімпіаді в Пхенчхані, пояснив офіційним особам, як в його допінг-пробі могла виявитися заборонена речовина.

Крушельницький заперечує, що навмисне приймав речовину, однак, за непідтвердженими даними, допінг-тест показав прийом спортсменом мельдонію в період до 10 днів перед проведенням аналізу, передає "Чемпіон".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 99% російських спортсменів сидять на допінгу - слідчий антидопінгового агентства

За даними Inside the Games, у росіянина є побоювання, що в його напій щось підмішали в тренувальному таборі в Японії перед Олімпійськими іграми, причому це зробив хтось із партнерів, які не пробилися на змагання в Пхенчхан.

Перший віце-президент Федерації керлінгу Росії Андрій Созін заявив, що 19 лютого буде розкрита допінг-проба Крушельницького.

18 лютого штаб російської делегації на зимових Олімпійських іграх-2018 отримав повідомлення від Міжнародного олімпійського комітету (МОК) про можливе порушення антидопінгових правил спортсменом. При цьому ім'я спортсмена і вид спорту пообіцяли назвати після результатів допінг-проби.

Перед цим в ЗМІ з'явилася інформація, що в допінг-пробі російського керлінгістів Олександра Крушельницького могли бути знайдені сліди мельдонію, але офіційного підтвердження цьому немає.

Зараз ви читаєте новину «Олімпіада-2018: російський спортсмен пояснив, як в його допінг-пробі міг виявитися мельдоній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути