понеділок, 12 квітня 2010 16:35

Олену Ісінбаєву допитали як свідка вбивста

Олену Ісінбаєву допитали як свідка вбивста

Дворазова Олімпійська чемпіонка та рекордсменка світу росіянка Олена Ісінбаєва стала свідком кривавої перестрілки біля одного з нічних клубів міста Волгограда.

Інцидент відбувся в ніч з суботи на неділю у нічного клубу Mojo, де виступала румунська група Morandi.

За попередньою інформацією, конфлікт почався між двома групами молодих людей, що знаходяться в vip-секторі клубу, повідомив представник ГУВС Волгоградської області.

За збігом обставин, свідком назріваючого конфлікту стала Олена Ісінбаєва, яка також відпочивала в vip-ложі.

"Олена Ісінбаєва, так само як інші відвідувачі клубу, була допитана в якості свідка конфлікту", - йдеться в повідомленні представників органів охорони правопорядку.

"Представники двох конфліктуючих сторін вийшли з клубу на вулицю, щоб з"ясувати стосунки. У результаті 39-річний чоловік, який отримав черепно-мозкову травму і вогнепальні поранення тіла, помер на місці до прибуття швидкої допомоги. Ще двоє 30-річних учасників бійки були госпіталізовані до лікарня із забоями, синцями і вогнепальними пораненнями ", - сказав представник МВС.

Співробітники міліції затримали трьох підозрюваних, всі вони жителі Волгограда у віці 22 і 33 років, один з яких добровільно видав травматичний пістолет ІЖ-19. Порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 105 КК РФ (вбивство). Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

За матеріалами Korrespondent.net

Зараз ви читаєте новину «Олену Ісінбаєву допитали як свідка вбивста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути