середа, 02 липня 2008 15:07

Олені Бондаренко зробили операцію в Німеччині

Багато українських уболівальників були небезпідставно стурбовані станом здоров"я провідної української тенісистки, лідера збірної України в Кубку Федерацій, Олени Бондаренко. Наша краща тенісистка близько двох місяців грала під пресом рецидиву старої травми, яка турбувала її впродовж чотирьох років.

Травма, яка загострилася на початку травня на Берлінському турнірі, не дозволила Олені вийти у фінал престижного змагання.

Спонсори і тренерський склад ухвалили рішення припинити турнірну діяльність, вилікувавши стару травму, й з новими силами та можливостями повернутися на корт перед Пекінською Олімпіадою, на яку харків"янка Олена Бондаренко першою з наших тенісисток отримала ліцензію.

У Києві було проведено обстеження, яке встановило, що у Олени розрив меніска. У вівторок, 1 липня в 14:00 за київським часом в Німеччині, в спеціалізованій клініці спортивної травми міста Люденшайд (земля Північний Рейн Вестфалія) Олені була зроблена операція.

Повне відновлення Олени Бондаренко піде за планом, який для травм подібного роду передбачає період від 2-х до 5-ти тижнів, повідомив в офіційній заяві віце-президент Федерації тенісу України Юрій Сапронов

Зараз ви читаєте новину «Олені Бондаренко зробили операцію в Німеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути