четвер, 13 червня 2013 16:00

"Олександрія" офіційно відмовилася від прем'єр-ліги, "Буковина" згодна

"Олександрія" офіційно відмовилася від прем'єр-ліги, "Буковина" згодна
Вболівальники "Олександрії" не побачать прем'єр-лігу наступного сезону ФОТО: russian-ultras.com

На сьогоднішній екстреній нараді керівництво ПФК "Олександрія" на чолі з президентом Сергієм Кузьменком, порадившись з почесним президентом клубу Миколою Лавренком і керівниками міста та Кіровоградської області, вирішило не приймати пропозицію Федерації футболу України брати участь у наступному сезоні у прем'єр-лізі у зв'язку з відмовою алчевської "Сталі".

"Ми вдячні за цю пропозицію, оскільки нашим бажанням було завоювання у спортивній боротьбі однією з двох путівок до прем'єр-ліги. На жаль, команда і тренерський штаб не впоралися з цим завданням, тому наприкінці першості ми запросили нового головного тренера, склали організаційні, календарні, фінансові плани на підготовку до участі в 23-й першості України з футболу серед команд першої ліги.

Виходячи з цього, ПФК "Олександрія" не може прийняти вашу пропозицію", - йдеться в офіційному листі керівництва клубу у ФФУ.

Додамо, що ужгородська "Говерла" отримала атестат для участі у прем'єр-лізі наступного сезону. Про це повідомляє "Футбол News".

Крім того, з власних джерел телеканалу "Футбол" вдалося дізнатися, що чернівецька "Буковина" погодилася зайняти місце алчевської "Сталі" в прем'єр-лізі і вже направила відповідний лист у ФФУ. Проте "буковинці" попросили у ПЛ час на підготовку до чемпіонату, пише "Террикон".

Зараз ви читаєте новину «"Олександрія" офіційно відмовилася від прем'єр-ліги, "Буковина" згодна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути