пʼятниця, 15 березня 2013 18:05

Олександр Спірко: "Найсильніший суперник – це я сам"

Олександр Спірко: "Найсильніший суперник – це я сам"
Спірко: "На кожного суперника я налаштовуюсь як на олімпійського чемпіона". Фото: Юлія РУДЕНКО

Чемпіон світу з боксу серед молоді за версіями IBF, IBO і WBC Олександр Спірко вважає найсильнішим своїм суперником себе самого і не боїться конкурентів на рингу, зокрема угорця Ласло Фазекаса, з яким битиметься 16 березня у Києві.

Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Планую, як завжди, перемагати. Тренування провів добре, спаринги пройшов, роботу виконав, – говорить український боксер. – Суперник буде угорець, колишній чемпіон світу з молоді. Я налаштований отримати переконливу перемогу. Бачив його пару поєдинків, міцний хлопчина, нижчий за мене, його зріст – 170 см. Усі його помилки з тренером розібрав, думаю проблем не буде".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Узєлков і Спірко захищатимуть свої титули 16 березня в Києві

Спортсмен розповів, що ретельно готується до кожного бою, вважаючи кожного суперника наступним рівнем у своєму розвитку.

"На кожен бій я налаштовуюсь як на олімпійського чемпіона, як на найважчого суперника. Взагалі найсильніший суперник – це я сам. Як я підготуюсь, так і складеться матч", – зазначив Спірко.

Нагадаємо, що влітку минулого року українець переміг чеха Міхала Пехашека у поєдинку за вакантний пояс чемпіона Європи за версією WBO і, таким чином, отримав перший у своїй кар'єрі "дорослий" титул регіонального значення.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Спірко: "Найсильніший суперник – це я сам"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути