середа, 13 лютого 2019 22:16

Олександр Хацкевич сподівається на забиті м'ячі Франа Соля в матчі проти "Олімпіакоса"

Олександр Хацкевич сподівається на забиті м'ячі Франа Соля в матчі проти "Олімпіакоса"
Олександр Хацкевич знає, як перемагати грецькі команди. Фото:fcdynamo.kiev.ua

Завтра о 20 годині вечора в Греції "Динамо" зіграє перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи проти місцевого "Олімпіакоса". Динамівці прибули до Афін прямо із тренувального табору у Марбельї, за два дні до матчу щоб краще підготуватися до гри.


Зазвичай гостьові матчі динамівцям даються дуже важко. Грецькі вболівальники славляться своєю активною підтримкою власної команди. Іноді навіть за межею дозволеного. 33 тисячі глядачів заповнять стадіон Георгіс Караїскаіс та будуть гнати свою команду вперед із перших хвилин матчу. Це може стати проблемою для гравців "Динамо", бо саме виїзні матчі в єврокубках "киянам" даються не просто. Тому дуже важливо - витримати перші хвилин матчу.

Стадион буде активно підтримувати господарів поля

На передматчевій прес-конференції Олександр Хацкевич виглядав спокійно та врівноважено. Склалося враження, що тренер абсолютно задоволений підготовкою команди та розуміє всі сильні та слабкі сторони суперника. Минулорічне протистояння із "АЕКом" тільки додало Хацкевичу досвіду в матчах проти грецьких команд на стадії плей-оф Ліги Європи.


Останні матчі на зборах пропускали Тамаш Кадар та Вітор Буено. Олександр Миколайович не передматчевій прес-конференції розповів, що рішення по угорському захиснику буде прийнято після сьогоднішнього тренування, а бразильський півзахисник не готується до гри. На тренуванні обоє працювали у загальній групі, але в той самий час Андрієвський та Супряга намотували крути навколо поля, поза загальною грою. Поки що ці футболісти не відіграють значної ролі в грі "Динамо".

Участь у грі провідного захисника киян Тамаша Кадара -під питанням


Фран Соль хоч і не забивав на зборах, але тренер задоволений цим гравцем. Олександр Хацкевич розраховує на голи Соля саме в офіційних матчах. При тому, що іспанський нападник багато грає на команду.


В Греції не вихідних було плюс 15 градусів. Зараз же погода зіпсувалася. Стало холодніше, йде дощ та вітер. Синоптики обіцяють, що до завтра погода має покращитись. Опади припиняться, та стане тепліше. Команди отримають абсолютно комфортні умови для гри.

Gazeta.ua вдячна за сприяння в створенні матеріалу футбольному клубу "Динамо" Київ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер "Олімпіакоса" розповів, за рахунок чого збирається перемогти "Динамо"

"Динамо" завтра проведе свій перший матч 2019 року проти грецького "Олімпіакоса"

Зараз ви читаєте новину «Олександр Хацкевич сподівається на забиті м'ячі Франа Соля в матчі проти "Олімпіакоса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути