середа, 13 лютого 2019 19:05

Тренер "Олімпіакоса" розповів, за рахунок чого збирається перемогти "Динамо"

Тренер "Олімпіакоса" розповів, за рахунок чого збирається перемогти "Динамо"
Тренер "Олімпіакоса" розповів, як буде грати проти київського "Динамо"

Головний тренер грецького "Олімпіакоса" Педру Мартінш поділився очікуваннями напередодні матчу 1/16 фіналу Ліги Європи проти київського "Динамо".

"Ми повинні зосередитися на завтрашній грі і забути, що сталося в матчі з "ПАОКом". Ми хочемо продовжувати свій шлях у єврокубках і зробимо для цього все можливе. Позитивним для нас є те, що ми гратимемо на Караіскакісі з нашими уболівальниками, і ми хочемо скористатися цією нагодою.

Незалежно від того, як завершиться завтрашня гра, на ній усе не завершиться. Ми всі знаємо, здобути путівку в наступний раунд можна лише після двох матчів. Тому, якщо ми виграємо завтра, ми не зможемо сказати, що кваліфікувалися в 1/8 фіналу.

Нам протистоятиме дуже сильна команда. Вміння футболістів Динамо всі добре знають. У киян є нові гравці та виконавці із міжнародним досвідом, вони дуже хороші футболісти. Це буде важка гра, ми зробимо все можливе, щоб завтра здобути позитивний результат.

Омар Ель-Абделлауї завтра не зіграє. Фортуніс зможе нам допомогти. Його лікування минуло добре і вже завершене. Він тренувався сьогодні, і ми думаємо, що буде готовий до завтрашньої гри.

У нас є уявлення про суперника. Для Динамо це буде перша офіційна гра, але ми знаємо, що за останні 20 днів вони зіграли 7 матчів. Ми розуміємо, як потрібно грати.Це їхня перша гра після перерви. Однак в команді той же тренер і такі ж гравці. Окрім двох новачків, решта команди не змінилася. Ми дуже добре знаємо їхню філософію, вона схожа на нашу.

Ми добре вивчили гру Динамо і знаємо їхній стиль. Так, в чемпіонаті може бути перерва, але це, здається, не впливає на ідентичність команди", – цитує Мартінша офіційний сайт Олімпіакоса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київське "Динамо" близьке до підписання грузинського нападника

Матч "Олімпіакос" - "Динамо" відбудеться завтра о 19:55.

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Олімпіакоса" розповів, за рахунок чого збирається перемогти "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути