Ексклюзиви
субота, 16 січня 2016 12:25

Ображений ван Галом журналіст хоче скинути більше фунтів, ніж "МЮ" набере очок

Журналіст британської газети Sun Ніл Кастіс, якого головний тренер "Манчестер Юнайтед" Луї ван Гал назвав "товстуном" після матчу чемпіонату Англії з футболу з "Ньюкаслом", заявив, що до кінця сезону має намір скинути більше фунтів, ніж клуб набере очок.

Автор: thesun.co.uk
 

"Манчестер Юнайтед" у вівторок у гостях зіграв внічию з "Ньюкаслом" з рахунком 3:3, ведучи по ходу зустрічі 2:0 і 3:2 і пропустивши вирішальний гол у компенсований час другого тайму. Після матчу у ван Гала з Кастісом сталася перепалка під час прес-конференції, в ході якої голландський тренер обізвав журналіста товстуном.

Кастіс у відповідь зняв відеоролик, в якому спочатку показав моменти свого тренування, а потім кинув виклик ван Галу і його команді.

"Луї, насамперед хотів би подякувати за те, що ви вказали мені на проблеми із зайвою вагою, які я раніше не помічав. Але тепер я кидаю вам виклик і маю намір скинути більше фунтів, ніж ви наберете очок. До кінця травня я маю намір скинути два стоуна (близько 12,7 кг), це 28 фунтів, тобто вам потрібно набрати 28 очок", - заявив Кастіс, слова якого наводить Sun.

Автор: thesun.co.uk
 

Відзначається, що переможець суперучки отримає тисячу фунтів від однієї з букмекерських контор, яку зможе витратити на благодійність.

"Манчестер Юнайтед" після 21-го туру має у своєму активі 34 очки і займає шосте місце в турнірній таблиці, відстаючи від лідируючих "Арсеналу" і "Лестера" на дев'ять балів. Найближчий матч манкуніанці проведуть 17 січня в гостях з "Ліверпулем".

Зараз ви читаєте новину «Ображений ван Галом журналіст хоче скинути більше фунтів, ніж "МЮ" набере очок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути