вівторок, 05 лютого 2013 11:58

Новий господар "Арсеналу" хоче за три роки побудувати стадіон

Новий господар "Арсеналу" хоче за три роки побудувати стадіон
Онищенко купив "Арсенал" менше, ніж за 10 млн доларів. Фото: delfi.ua

Народний депутат Олександр Онищенко, який незабаром стане новим власником київського "Арсеналу", розповів "Сегодня" про плани щодо клубу.

"Буду добиватися, щоб команда грала на "Олімпійському". Якщо не вийде, будемо проводити домашні матчі на "Динамо". А надалі... У мене були переговори з керівництвом київської міськадміністрації. Власті готові сприяти у передачі нам для реконструкції стадіону на Лівому березі . Там же плануємо побудувати базу. Строки? Є бажання звести нову арену протягом трьох років", - сказав Онищенко.

Депутат також розповів про турнірні завдання клубу на частину сезону.

"Думаю, в прем'єр-лізі за підсумками нинішнього чемпіонату "Арсенал" залишиться. Потрібно дати молоді набратися досвіду, підготувати її до наступного сезону. А потім вже будемо боротися за вихід в єврокубки", - говорить без "п'яти хвилин" власник "канонірів".

Депутат також підтвердив, що клуб він купив за суму, що не перевищує $ 10 млн.

Київський "Арсенал" був створений 18 грудня 2001. Клуб став правонаступником ФК ЦСКА. Найвище досягнення - 5 місце в чемпіонаті України (2002/2003, 2011/2012).

Команду традиційно включали разом з "Дніпром", "Волинню", "Кривбасом" і "Карпатами" до "футбольного пулу" Ігоря Коломойського. Вадим Рабинович був президентом "Арсеналу" з 2007 року.

Зараз ви читаєте новину «Новий господар "Арсеналу" хоче за три роки побудувати стадіон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути