неділя, 20 січня 2013 14:03

"Арсеналу" готові допомогти три групи, все буде ясно через 15 днів"- Рабинович

"Арсеналу" готові допомогти три групи, все буде ясно через 15 днів"- Рабинович
Рабинович дивиться в майбутнє "Арсеналу" з оптимізмом. Фото: segodnya.ua

Неділя, 20 січня, була критичним терміном для київського "Арсеналу", після якого клуб, за словами президента Вадима Рабиновича, міг припинити існування, повідомляє "Сегодня".

Нагадаємо, гравцям три місяці не платили зарплату, і вони потягнулися в інші клуби, пішли Шацьких, Погорілий, Польовий, Ковпак... Але сьогодні бос "канонірів" обнадіяв.

"З'явилися великі шанси на благополучний вихід зі сформованої ситуації. Я навіть десь недооцінював, як багато людей дивляться футбол і люблять "Арсенал", - сказав Рабинович. - До нас звернулися три дуже серйозні фінансові групи зі своїми пропозиціями, як допомогти нашому клубу. Київська міська адміністрація підключилася, вона зацікавлена в тому, щоб "Арсенал" не пропав з футбольної карти України. Думаю, моєю помилкою було, що свого часу я не дуже щільно співпрацював з міською владою столиці. Але тепер, думаю, все буде в порядку. Зараз ми розмовляємо з футболістами: хтось іде, когось ми вмовляємо залишитися".

У виданні уточнили, мова йде про спонсорство або продаж клубу.

"Ми розглядаємо різні варіанти, - відповів Вадим Зиновійович. - Різні групи зацікавлені в різній участі. Що стосується мене, то я б хотів відійти від клубу. Але одна з груп, у якої найбільш реальна пропозиція, пропонує мені в якійсь ролі залишитися. Подивимося. В "Арсенал" я вклав певну частину свого життя, матеріальні засоби, для мене ця назва - не порожній звук".

За словами Рабіновича, зараз потрібно визначитися з найкращим варіантом для клубу.

"П'ятнадцять днів - і все буде ясно", - сказав нинішній власник київських "канонірів".

Зараз ви читаєте новину «"Арсеналу" готові допомогти три групи, все буде ясно через 15 днів"- Рабинович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути