Ексклюзиви
вівторок, 06 вересня 2011 16:27

Новачок Дуду і Шевченко взяли участь у розгромі динамівської молоді

Новачок Дуду і Шевченко взяли участь у розгромі динамівської молоді

У вівторок, 6 вересня, київське "Динамо" без викликаних у розташування збірних гравців у товариському поєдинку розгромило молодіжний склад з рахунком 3:0. По голу на свій рахунок записали відновлює після травми Андрій Шевченко і новачок Дуду.

Рахунок в матчі вже на 3-й хвилині відкрив саме український ветеран. Другий гол у поєдинку провів 20-річний бразилець Дуду, який лише нещодавно приєднався до "Динамо".

Третій м'яч у ворота "молодіжки" забив Аді, якого "Динамо" взяло в оренду у донецького "Металурга". У цьому випадку Дуду виступив в якості асистента - він прострілив з правого флангу, а нігерієць зльоту вколотив м'яч у ворота.

Варто зазначити, що весь матч за основний склад "Динамо" провів ще один новачок - колумбієць Андре Естобар. Крім того, після довгої перерви, пов'язаної з травмою, знову вийшов на поле Тарас Михалик.

У середу у брали участь у звітній грі футболістів основного складу буде вихідний, а в четвер, коли до Києва повернуться гравці збірних, команда в загальному складі проведе тренування, давши старт підготовці до недільної гри з "Іллічівцем".

Динамо: Богуш, Данило Сілва, Михалик, Бетао, Хачеріді, Аруна, Корреа, Гармаш, Дуду, Ескобар, Шевченко (Аді, 41)

Динамо (молодь): Тимофєєв, Гарбар (Болдінков, 28), Алмейда, Лухтанов (Васильєв, 41), Лапушенко, Савченко, Рибалка, Єфремов (Фароян, 28), Раджабов (Цибульник, 28), Панфілов (Хлєбас, 28), Аді (Маїк, 41).

Голи: Шевченко (3), Дуду (15), Аді (53).

Зараз ви читаєте новину «Новачок Дуду і Шевченко взяли участь у розгромі динамівської молоді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути