Ексклюзиви
вівторок, 06 вересня 2011 14:18

Колумбійський новачок "Динамо" збирається вивчити українську мову

Колумбійський новачок "Динамо" збирається вивчити українську мову

Колумбійський новачок київського "Динамо" Андрес Ескобар поділився з footbalred.com своїми першими враженнями про Україну.

"Я вдягаю дві пари шортів і мені злегка прохолодно, але це не проблема. Головне, що мені подобається, як до мене ставляться нові партнери по команді. Здружився з бразильцями, можу сказати навіть, що Бетао і Данило Сілва мені, як брати.

В "Динамо" є Борис, який є перекладачем клубу, тому поки спілкуюся з багатьма одноклубниками з його допомогою, але незабаром стану вчити українську мову, так буде легше адаптуватися в Україні", - пообіцяв Ескобар.

Також колумбієць розповів про ветерана "Динамо" Андрія Шевченка.

"Андрій мене постійно підтримує і це не може не радувати. З ним я тренуюся з подвоєною самовіддачею, адже він легенда світового рівня, а я хочу добитися не гірших результатів", - сказав нападаючий.

Не залишив без уваги Ескобар і свою батьківщину.

"Так, я вже потихеньку починаю нудьгувати за батьківщиною, адже у мене там залишилися мама, друзі, майже всі речі і Playstation, але я думаю, що я скоро все це придбаю тут, ну крім матері звичайно. Вона до мене приїде трохи пізніше, а поки мені залишається їсти багато рису, яєць, м'яса та іншої смачної їжі, щоб не засмутити її своїм зовнішнім виглядом", - підсумував Ескобар.

Нагадаємо, Ескобар підписав контракт з "Динамо" в останній день трансферного вікна.

Зараз ви читаєте новину «Колумбійський новачок "Динамо" збирається вивчити українську мову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути