пʼятниця, 26 березня 2010 18:48

Нокаут Чемберса збагатив Кличка на 6 мільйонів євро

Нокаут Чемберса збагатив Кличка на 6 мільйонів євро

Чемпіон світу IBF/IBO і WBO Володимир Кличко отримав за бій з американцем Едді Чемберсом 6 мільйонів євро, не включаючи доходи від реклами.

У цю суму увійшов гонорар від німецької телекомпанії RTL - приблизно 3 мільйони євро, гонорари від інших телекомпаній - близько 1 мільйон євро, виручка від продажу квитків - приблизно 2 мільйони євро.

Натомість, Едді Чемберс, який отримав струс мозку після нокауту Кличка, отримав 740 тисяч євро.

Зазначимо, що бій Кличко - Чемберс на стадіоні подивилися 50 тисяч глядачів. Трансляція поєдинку зібрала рекордну кількість глядачів у цьому році на RTL - 12,34 мільйонів людей.

Це трохи менше, ніж футбольний матч між Німеччиною та Росією в жовтні 2009 (12,40 млн.) і більше, ніж перший Гран-прі після повернення в "Формулу-1" Міхаеля Шумахера (10,51 млн.).

Нагадаємо, чемпіон світу за версіями IBF і WBO у надважкій вазі Володимир Кличко (54 перемоги, 48 нокаутів, три поразки, нуль нічиїх) нокаутував американця 27-річного Едді Чемберса (35 перемог, 18 нокаутів, дві поразки, нуль нічиїх) за 5 с до кінця останнього раунду.

Українець відстояв свої титули на заповненій футбольній "Еспріт арені" в німецькому Дюссельдорфі. 25 березня Кличку виповнилося 34. День народження відсвяткував у Японії.

За матеріалами Блик, ТСН

Зараз ви читаєте новину «Нокаут Чемберса збагатив Кличка на 6 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути