пʼятниця, 26 березня 2010 15:49

Кличко святкував день народження в Японії разом з Хайден Панеттьєрі (ФОТО)

Володимир Кличко, відзначивши в Японії свій день народження, відправився зі своєю подружкою Хайден захищати дельфінів у містечко Тайцзі на південно-заході Країни сонця, що сходить.

Тайцзи став сумно відомим на весь світ після виходу стрічки "Бухта", яка цього року отримала "Оскар" як найкраща документальна картина. Команда дайверів, підводних операторів і журналістів розповіла, як у Тайцзи щороку вбивають 200 тисяч дельфінів. Цей рід діяльності став традиційним для міста. Потім м"ясо тварин потрапляє в японські супермаркети під виглядом китового. Притому, що вміст ртуті в ньому перевищує всі допустимі норми.

У компанії екологів і захисників Панеттьєрі і Кличко прибули до Тайцзи. До речі, 20-річна американська актриса протестувала тут ще в 2007 році, коли в"їхала в бухту з п"ятьма іншими серфінгістами. Тоді їх прогнали місцеві рибалки. Цього разу маленька, але відважна Хайден з одним із екологів вирушила прямо в мерію.


"Я готова навіть стати послом цього міста, якщо безглузде полювання припиниться", - заявила Хайден журналістам.

На жаль, борців зупинили на порозі мерії. У цей час місцеві жителі влаштували контрмітинг, заявляючи, що на Заході так само вбивають корів, а США ще повинна вибачитися за бомбардування Хіросіми і Нагасакі ...

Кличко в протесті активної участі не брав. В об"єктиви він потрапив лише на березі бухти, де вони з Хайден лежали на каменях у символічному силуеті дельфіна.

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Кличко святкував день народження в Японії разом з Хайден Панеттьєрі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути