четвер, 08 серпня 2013 13:31

"NO KRASNIKOV - NO PARTY" - фани "Металіста" підтримали спортивного директора в матчі з ПАОКом
23

Фото: Фото: metalist.ua

Харківський "Металіст" зіграв унічию 1:1 з грецьким ПАОКом у матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонов-2013/2014 і за сумою двох матчів пробився до раунду плей-офф. Перша гра в Греції завершилася перемогою харків'ян з рахунком 2:0.

"Металіст" ледь не відкрив рахунок вже на четвертій хвилині. Хосе Соса отримав м'яч на лівому фланзі і, увійшовши до штрафного, на замаху прибрав захисника і пробив з гострого кута - м'яч пролетів над хрестовиною.

Через майже півгодини другу реальну нагоду змарнував Дієго Соуза, не влучивши з забійної відстані головою в площину воріт.

Майже половину другого тайму суперники вели позиційну боротьбу з нечастими загостреннями. Хороший момент перед відходом на заміну упустив Салпінгідіс, при цьому недбало зіграв захисник харків'ян Папа Гуйє.

На 72-й хвилині гри відкрив рахунок Себастьян Бланко. Аргентинець несподівано пробив по воротах з-за меж штрафного майданчика і влучив у нижній кут - 1:0. Тим не менш, взятий в оренду у московського ЦСКА Томаш Нецид зорієнтувався у штрафному харків'ян і зрівняв рахунок потужним ударом у правий від Володимира Дишленковича кут.

Крім того, на 89-й хвилині Нецид міг взагалі вивести гостей уперед, але із забійної позиції не влучив головою в дальній кут. Проте, далі пройшов "Металіст", який близький до першого потрапляння у груповий етап Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, днями Спортивний арбітражний суд у Лозанні офіційно визнав матчу сезону 2007-2008 "Металіст" - "Карпати" договірним. Внаслідок цього по відношенню до окремих гравців і співробітників харківського клубу були застосовані санкції. Зокрема на п'ять років дискваліфікований спортивний директор харків'ян Євген Красніков.

Зараз ви читаєте новину «"NO KRASNIKOV - NO PARTY" - фани "Металіста" підтримали спортивного директора в матчі з ПАОКом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути