субота, 16 серпня 2008 11:57

Німецькі олімпійки роздяглися для Playboy (ФОТО)

Вперше в історії свіжий номер німецької версії журналу Playboy вийде з чотирма різними обкладинками. Цього разу "дівчатами місяця" стали відразу чотири спортсменки, які представляють збірну Німеччини на Олімпійських іграх в Пекіні: Ніколь Рейнхардт, Катаріна Шольц, Петра Німанн і Ромі Тарангул.


Редактор німецької версії Playboy Стефан Шморт заздалегідь повідомив читачам, що вибрати найпривабливіший з чотирьох варіантів журналу буде нелегко. "Якби медалі давали за кращий стриптиз, ці спортсменки неодмінно привезли б до Берліна золото!" - зазначали в багатьох німецьких ЗМІ.

Ніколь Рейнхардт, чемпіонка Німеччини з гребного слалому на каяку має почесне "звання" однієї з найсексуальніших дівчат збірної, не кажучи вже про команду каякерів, гордістю якої вона є.

Після закінчення Олімпійських ігор, Катаріна Шольц вирушить до Гамбурга, до свого бойфренда Олівера Хентшела. Чотири роки тому Катаріна, член жіночої збірної з хокею на траві, вже знімалася для журналу Playboy.


Петра Німанн (парусний спорт) втретє братиме участь в Олімпійських іграх. Вона проводить багато часу спілкуючись зі своїм психологом, який радить їй думати про майбутній зірковий час, а не про фотосесію для чоловічого журналу.

Для дзюдоїстки Ромі Тарангул Олімпіада вже завершилася, проте вона ще поніжиться в променях слави після виходу в світ нового номера Playboy.

Нагадаємо, що на сторінки найпопулярнішого чоловічого журналу потрапляли й інші зірки Олімпіади-2008. Так, двократна олімпійська чемпіонка з плавання Аманда Бьорд свого часу працювала фотомоделю для Maxim, FHM і Playboy.

ФактNEWS

Зараз ви читаєте новину «Німецькі олімпійки роздяглися для Playboy (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути