вівторок, 05 жовтня 2010 10:28

Жодного корінного, всі натуралізовані, грають у Європі - Калитвинцев про канадців

Жодного корінного, всі натуралізовані, грають у Європі - Калитвинцев про канадців

В.о головного тренера збірної Юрій Калитвинцев дав прес-конференцію перед стартом підготовки команди до контрольних матчів з Канадою та Бразилією.

Калитвинцев повідомив, що всі футболісти, які були викликані на збір, прибули в розташування команди. Серйозних травм немає, хоча деякі гравці мають невеликі пошкодження.

"Є якісь мікротравми, але це футбол і, природно, без них нікуди", - говорить коуч.

Наставник зазначив, що є футболісти, які приїхали на збір емоційно втомленими. Завдання тренерського штабу - вивести їх з цього стану.

Наставник зазначив, що збірна Канади - дуже серйозна команда.

"В основному, грають всі в Європі - не в лідируючих клубах, практично жодного корінного канадця, всі натуралізовані. Грає також хлопець з Голландії, який з якихось причин не підійшов голландської збірної, і він вирішив грати за Канаду", - говорить Калитвинцев.

Про склад збірної Бразилії відзначив, що тільки 2-3 людини з основи відсутні.

"У них буде змішаний склад, дуже пристойний, і я не став би взагалі говорити, що у Бразилії є другий склад. Вони три збірних можуть зібрати, легко! Бразилія завжди Бразилія", - констатував тренер.

На питання про воротаря Калитвинцев відповів, що планується, щоб кожен зіграв по матчу, хоча хто буде стояти в якому поєдинку, ще не вирішено.

"Може бути, кожен відіграє по тайму. Але те, що грати будуть обидва, це точно. Або кожен зіграє по грі. Рівень наших воротарів дозволяє їх викликати і сказати: тягніть жереб. Абсолютно все одно, хто яку гру буде стояти. Не стояти - грати ", - зазначив Юрій Миколайович.

"Керманич" збірної також сказав, що його не хвилюють розмови в ЗМІ про нового тренера команди. Він спокійно робить своєю роботу.

"Не знаю, намагаюся про це не читати. Мені це не цікаво. Мені цікава моя задача. Я професійно підходжу до своєї справи, не думаючи про те, що буде Виконком", - сказав тренер.

Калитвинцев зазначив, що в найближчих матчах поставлено завдання підвищення якості гри. Підсумковий результат при цьому теж буде важливий.

За матеріалами UA-Футбол, sport.bigmir.net

Зараз ви читаєте новину «Жодного корінного, всі натуралізовані, грають у Європі - Калитвинцев про канадців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути