Ексклюзиви
пʼятниця, 23 травня 2008 16:09

Незабитий Террі пенальті обійшовся Абрамовичу в 55 мільйонів фунтів

Власник лондонського "Челсі" Роман Абрамович може втратити на поразці "аристократів" у вирішальному матчі Ліги чемпіонів до 55 мільйонів фунтів стерлінгів.

У фіналі головного європейського клубного турніру "Челсі" поступився по пенальті "Манчестер Юнайтед". Осічку допустив капітан команди Джон Террі, який посковзнувся на мокрій траві. За повідомленням газети Evening Standard футболіст проплакав всю ніч після поразки своєї команди.

- Але поки Террі і його товариші по команді зализують рани, Роман Абрамович підраховує реальну вартість їх поразки. Йому загрожує втрата 55 мільйонів фунтів у вигляді упущених доходів, призових, виручки від комерційного розкручування і продажу сувенірній продукції, - повідомляє Evening Standard.

Більш того, за даними газети, ця цифра може бути ще більшою після того, як "Лондон відчує ефект від поразки, позбувшись додаткової притоку туристів, яких би привернула поїздка на батьківщину кращого клубу в Європі".

Роман Абрамович разом з подругою Дашою Жукової спостерігали за ходом гри з VIP-трибуни стадіону "Лужники" і фотографи побачили їх в великому розпачі, коли вони сиділи, опустивши голови, і не могли повірити в програш "Челсі".

Вболівальники клубу в Лондоні після закінчення матчу влаштували сутички з поліцією поблизу стадіону "Стемфорд Брідж". В результаті затримано 12 фанатів, а 15 чоловік, включаючи п"ятеро поліцейських, отримали травми.

"Евроспорт"
Зараз ви читаєте новину «Незабитий Террі пенальті обійшовся Абрамовичу в 55 мільйонів фунтів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути