Ексклюзиви
вівторок, 19 лютого 2008 09:53

Невдаха останнього мегафайту може зустрітися з Роєм Джонсом

Промоутер екс-чемпіона світу в середній вазі Джермена Тейлора Лу Дібелла повідомив про те, що зараз він веде переговори з представниками колишнього абсолютного чемпіона світу в напівважкій вазі Роя Джонса-молодшого про поєдинок проти Тейлора, який може відбудуться в червні або липні цього року.

Передбачається, що цей бій пройде в рамках проміжної вагової категорії до 170 фунтів (77,1 кг), в якій Рой Джонса провів свій попередній поєдинок проти екс-чемпіона світу Фелікса Трінідада.

Нагадаємо, що на минулих вихідних Тейлор програв матч-реванш чемпіонові світу в середній вазі Келлі Павліку, проте поєдинок був достатньо рівним, і далеко не всі шанувальники боксу погодилися з рішенням суддів. "Можливо Павлік і виграв суботній бій, але Джермен точно не програв", - охарактеризував своє ставлення до реваншу Дібелла.

Переговори щодо поєдинку Тейлор-Джонс велися ще в 2007 році, і представники боксерів були близькі до підписання контракту, проте команда Тейлора вирішила спочатку провести обов"язковий захист титулу WBC проти Келлі Павліка. Зі слів самого Джонса, вже тоді він казав Дібеллі про те, що вони роблять помилку, погоджуючись на бій з "Привидом".

Аllboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «Невдаха останнього мегафайту може зустрітися з Роєм Джонсом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути