неділя, 22 грудня 2019 17:16

Немає ніяких ДНР і ЛНР. Це обман для нерозумних – Калиниченко

Немає ніяких ДНР і ЛНР. Це обман для нерозумних – Калиниченко
Максим Калиниченко забив гол на Кубку світу у ворота Саудівської Аравії

Екс-півзахисник "Спартака", "Дніпра" і "Таврії" Максим Калиниченко, який нині мешкає в Москві, розповів про наслідки війни між Україною і Росією. Він вважає не найрозумнішими людей, які повірили так званим ДНР і ЛНР.

"Знаю багато людей, які були змушені виїхати з України, хоча провели там практично все життя, залишили роботу, будинки, сім'ї. Звичайно, є і ті, хто постраждав фізично, - цитує Максима "Трибуна".

"Для мене немає ні ДНР, ні ЛНР. Що це таке? Не найрозумніших, неосвічених людей обдурили. Нахабно і цинічно. Додати нічого, для мене це болюча тема.

У мене є квартира в Харкові, там живуть родичі, приїжджаю туди. У Москві вже 20 років живу, і сім'я тут. Для переїзду потрібен якийсь серйозний привід, який змусить вийти із зони комфорту. Діти народилися в Харкові, а в Росії - вид на проживання. Народилися в Україні - значить, українці. І нікуди ти від цього не дінешся.

У мене російського паспорта ніколи не було, а діти підростають. Вони вільні вибирати, де їм жити і громадянином якої країни бути. Може, дочка поїде в Європу або Америку. Я вже тут не в силах на чомусь наполягати, - сказав Калиниченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський журналіст жорстко висловився на рахунок Ракицького

Максим Калиниченко 9 років захищав кольори збірної України. У період з 2002 по 2011 рік він зіграв 47 матчів, в яких забив 7 м'ячів.

Зараз ви читаєте новину «Немає ніяких ДНР і ЛНР. Це обман для нерозумних – Калиниченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути