субота, 22 жовтня 2016 15:23

Неймар зароблятиме у "Барселоні" більше за Мессі

Неймар зароблятиме у "Барселоні" більше за Мессі

Бразильський нападаючий Неймар зароблятиме більше, ніж аргентинець Ліонель Мессі. Це стало відомо після підписання нового контракту гравця з каталонською "Барселоною".

За новою угодою 24-річний Неймар матиме в каталонському клубі річну платню у розмірі 25 мільйонів євро. При цьому оклад форварда складе 15 млн, а ще 10 він отримає у вигляді бонусів.

"Барселоні" довелося піти на підвищення зарплати Неймару через предметний інтерес до нього з боку французького "ПСЖ". Таким чином клуб хоче утримати у своєму таборі форварда, за якого парижани пропонували 190 мільйонів євро і готові були платити йому 40 млн у рік.

Річна зарплата Ліонеля Мессі у "Барселоні" становить 22 млн євро. Очікується, що найближчим часом і контракт аргентинця переглянуть у бік збільшення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліга чемпіонів. "Барселона" розтрощила "МанСіті", Зінченко зіграв 5 хв у Мюнхені: результати матчів 19 жовтня

Нагадаємо, Неймар офіційно продовжив контракт з клубом до кінця червня 2021 року.

Інший клуб може викупити права на Неймара за 200 мільйонів євро в перший рік дії угоди, за 222 мільйони - у другій, за 250 мільйонів - в наступні три роки.

Неймар перейшов у "Барселону" в 2013 році з бразильського "Сантоса". У складі "синьо-гранатових" форвард провів 150 ігор і забив 91 м'яч.

Разом з каталонцями Неймар двічі виграв чемпіонат і Кубок Іспанії, по разу - Лігу чемпіонів, Суперкубок Іспанії, Суперкубок УЄФА і клубний чемпіонат світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суарес прийшов отримувати "Золоту бутсу" разом з дітьми

Зараз ви читаєте новину «Неймар зароблятиме у "Барселоні" більше за Мессі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути