субота, 11 вересня 2021 12:08

Нехай спуститься на грішну землю — Вернидуб дав пораду Малиновському

Нехай спуститься на грішну землю — Вернидуб дав пораду Малиновському
Руслан Малиновський не надто впевнено розпочав сезон. Фото: "Аталанта"

Головний тренер молдовського "Шерифа" Юрій Вернидуб розповів, про своє ставлення до того, що Руслан Малиновський образився на тренера збірної Олександра Петракова за невелику кількість ігрового часу в збірній України.

- Я так скажу. Те, що він говорив з Малиновським - це в першу чергу Малиновського проблема. Нехай опуститься він на землю грішну і думає не про себе, що який він футболіст класний, а думає про команду і про збірну України.

Шевченко не викликав Буяльського, а Бульяський, на мій погляд, був одним з найкращих. Він як пояснив? Що він просто не бачив його в своїй схемі, де його можна краще використовувати. Точно так Петраков зараз може не бачити Малиновського. Чому ні? Це життя.

Треба прожити і це, нести це правильно, і виходячи на ту ж заміну гризти землю, а не так, як вийшов він, не ображаючи Руслана, в грі з Францією. Тоді краще взагалі не виходити. Сказати, що я не готовий. А робити послугу не треба.

Вони ж люблять говорити в інтерв'ю, що люблять Україну, народилися в Україні. Ну тоді любіть її до кінця, на ділі. Виходьте і їжте землю і доводьте, що ви любите Україну. І ви ні на кого не ображаєтеся, а готові свою жертву принести на користь команді, і на користь результату збірної України, - сказав Вернидуб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Казастані заперечують позитивний допінг-тест у ще одного гравця збірної

Руслан Малиновський грає в Італії за "Аталанту" третій сезон. За весь час він зіграв 70 матчів в чемпіонаті, в яких забив 16 м'ячів. За збірну України Руслан зіграв 43 матчі і забив 6 голів.

Зараз ви читаєте новину «Нехай спуститься на грішну землю — Вернидуб дав пораду Малиновському». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути